تحقیق آب میوه ها

تحقیق آب میوه ها


تعداد صفحات : ۱۴۲ صفحه آب میوه ها – روش های آزمونهدفهدف از تدوین این استاندارد، تعیین روش های آزمون آب میوه ها می باشد.دامنه کاربرد دارد.این استاندارد در مورد انواع آبمیوه، آبمیوه تغلیظ شده، نکتار میوه، پوره میوه، نوشیدنی میوه ای و شربت کاربرد دارد.مواد و / یا واکنشگرهاکلیه مواد شیمیایی مورد استفاده از نوع درجه آزمایشگاهی باشند.آب مصرفی برای کلیه آزمون ها باید آب مقطر درجه ۲ مطابق استاندارد ملی ایران شماره ۱۷۲۸ ” ویژگی های و روش های آزمون آب برای مصارف آزمایشگاهی” باشد.آماده سازی آزمایهنمونه را بلافاصله پس از دریافت به ظرف مخصوص شیشه ای مجهز به درپوش منتقل و در جای خنک نگه داری کنید. برای جلوگیری از تاثیر عمل تخمیر، آزمون های الکل اتیلیک، اسیدیته کل، اسیدهای فرار، باقیمانده خشک و قند را بلافاصله انجام دهید. برای تعیین قندهای قبل و بعد از هیدرولیز می توان مقداری از نمونه را وزن کرده با افزودن استات سرب برای مدت چند روز بدون تخمیر نگه داری نمود.یادآوری- استات سرب ماده ای سمی است و نمونه هایی که به آن استات سرب اضافه شده باید علامت گذاری شوند.در حین آزمون، نمونه را خوب تکان دهید تا …

کتاب ، جزوه

آب میوه ها

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.