تحقیق درباره حساسیت نسبی محصول دانه گندم بهاری و پارامترهای کیفیت در کاهش رطوبت ۲۱ ص

تحقیق درباره حساسیت نسبی محصول دانه گندم بهاری و پارامترهای کیفیت در کاهش رطوبت ۲۱ ص


لینک دانلود و خرید پایین توضیحات   فرمت فایل: WORD   نوع فایل : doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )     تعداد صفحات : ۲۱ صفحه    قسمتی از متن  doc :      حساسیت نسبی محصول دانه گندم بهاری و پارامترهای کیفیت در کاهش رطوبت خلاصه : فشار رطوبت بر محصول و کیفیت کاربر نهایی گندم atricum aestivum L تاثیر میگذارد.مطالعات قبلی ثبات محصول و ارکیبات محصول را در فشار رطوبت ارزیابی کردند. این بررسی ثبات پارامترهای با کیفیت گندم بهاری را نسبت به ثبات محصول و ترکیباتش تحت فشار رطوبت ارزیابی کرد. در سال ۱۹۹۵ و ۱۹۹۶ جهت تعیین کردن اثرات شدت کاهش رطوبت در مورد محصول دانه و ترکیبات آن، وزن آزمایشی ،پروتئین آرد ، عصاره آرد و ویژگیهای مخلوط خمیر و رنگ رشته فرنگی قلیایی۱۶ موجود پرورشی گندم بهاری تحت رژیمهای کاهش رطوبت تولید شدند. کاهش رطوبت به طور متفاوت و مهمی بر وزن آزمایشی موجود پرورشی و محصول تاثیر میگذارد. کاهش کلی رطوبت در محصول به طور ابتدایی به علت کاهش در وزن هسته بود. و اثرات کاهش رطوبت در محصول موجود های پرورشی خاص به طور گسترده ا …

عمومی و آزاد

حساسیت نسبی محصول دانه گندم بهاری و پارامترهای کیفیت در کاهش رطوبت ,حساسیت ,نسبی, محصول, دانه ,گندم ,بهاری ,و, پارامترهای, کیفیت ,در, کاهش, رطوبت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.