تحقیق درباره شرایط برداشت محصول

تحقیق درباره شرایط برداشت محصول


قالب فایل(ورد) لینک دانلود پایین صفحه تعداد صفحه:۱۱ بخشی از متن فهرست مندرجات :                                                              ژ پیش گفتار مقدمه ۱- هدف ودامنه کاربرد ۲- مراجع الزامی ۳- اصطلاحات وتعاریف ۴- شرایط برداشت محصول ۵- سردکردن پس ازبرداشت ۶- ترابری ۷- سورت وبسته بندی میوه زردآلو ۸- نگهداری درسردخانه ۹- عملیات پس ازخاتمه نگهداری درسردخانه ۱۰- ضدعفونی اتاقهای سردخانه ووسایل بسته بندی پیش گفتار استاندارد میوه ها و سبزیها – زردآلو – نگهداری درسردخانه(از مرحله برداشت تا نگهداری نخستین بار در سال ۱۳۵۶ تهیه شد.این استاندارد براساس پیشنهادهای رسیده و بررسی وتأیید کمیسیون های مربوط برای اولین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت …

فنی و مهندسی

برداشت,شرایط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.