تحقیق درباره نگرشی کلی بر تغذیه

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: ۳۸   نگرشی کلی بر تغذیه تغذیه علمی است که از تغییر و تبدیل غذا در بدن و شرکت مواد مغذی در بافتها بعد از هضم و جذبشان،عمل مواد مذکور در فعل و انفعالات بیولوژیکی بدن و بالاخره دفع آنها صحبت می کند.مواد مغذی در غذا اجزاء شیمیایی تشکیل دهنده غذایی هستند که در بدن سه نقش عمده،ایجاد انرژی،تنظیم اعمال بدن،و یا عمل رشد و ترمیم بافتهای بدن را به عهده دارند. علم تغذیه علم نسبتاً جوانی است که از سال ۱۹۳۴ شناخته شده است.مانند سایر علوم، تغذیه نیز متکی به علوم از قبیل شیمی،میکرو بیولوژی،فیزیولوژی،پزشکی، و بالاخره بیولوژی سلولی است. اگر چه مطالعات شکل یافته بر روی تغذیه در قرن بیستم شروع شد ولی چندین آزمایش تجربی بر روی این موضوع مربوط به قبل از این دوره می باشد.شنیدر Schneider تاریخچه تغذیه را به سه عنصر طبیعی ،تجزیه شیمیایی و بیولوژی تقسیم کرده است. عصر سلولی یا ملکولی را نیز می توان به سه عنصر قبلی اضافه کرد،در این عصر تأکید بیشتر بر روی مطالعه تغذیه داخل سلولی شده است. عصر طبیعی : در این عصر مردم عقا …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.