تحقیق درباره گزارش بازدید از کارخانه لبنیات پاک پی
تحقیق درباره گزارش بازدید از کارخانه لبنیات پاک پی
فایل گزارش بازدید از کارخانه پاک پی بصورت word و ۵۶ صفحه فصل اول 1 معرفی محل بازدید 1 تاریخچه شرکت : ۱ فصل دوم 4 معرفی مواد اولیه و نوع محصولات و یا خدمات 4 فرآیند فرآورده های لبنی : ۴ میزان تولید شیر در جهان 4 شیر وترکیبات آن 5 خواص ظاهری شیر : ۵ سالم سازی شیرPastiurisation 6 روشهای پاستوریزاسیون شیر 6 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فراورده های شیری پروبیوتیک 8 تعاریف و اصطلاحات 8 فصل سوم 13 تشریح روند کارو فرایند تولید یا ارایه خدمات 13 خامه 13 خواص فیزیکی و شیمیایی خامه 13 انواع خامه 13 نوع دیگری از دسته بندی خامه 14 انواع طعم دهنده ها ۱۵ مصارف خامه 15 فرآیند تولید خامه 16 روش صنعتی: استفاده از دستگاه سانتریفوژ 16 پودر چربی شیر 18 عمل آوری استارتر برای ماست 21 عملکردهای استارتر 26 فاکتورهای مؤثر در عملکرد استارترها ۲۷ …
تحقیق درباره گزارش بازدید از کارخانه لبنیات پاک پی
فایل گزارش بازدید از کارخانه پاک پی بصورت word و ۵۶ صفحه فصل اول 1 معرفی محل بازدید 1 تاریخچه شرکت : ۱ فصل دوم 4 معرفی مواد اولیه و نوع محصولات و یا خدمات 4 فرآیند فرآورده های لبنی : ۴ میزان تولید شیر در جهان 4 شیر وترکیبات آن 5 خواص ظاهری شیر : ۵ سالم سازی شیرPastiurisation 6 روشهای پاستوریزاسیون شیر 6 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فراورده های شیری پروبیوتیک 8 تعاریف و اصطلاحات 8 فصل سوم 13 تشریح روند کارو فرایند تولید یا ارایه خدمات 13 خامه 13 خواص فیزیکی و شیمیایی خامه 13 انواع خامه 13 نوع دیگری از دسته بندی خامه 14 انواع طعم دهنده ها ۱۵ مصارف خامه 15 فرآیند تولید خامه 16 روش صنعتی: استفاده از دستگاه سانتریفوژ 16 پودر چربی شیر 18 عمل آوری استارتر برای ماست 21 عملکردهای استارتر 26 فاکتورهای مؤثر در عملکرد استارترها ۲۷ …
تحقیق درباره گزارش بازدید از کارخانه لبنیات پاک پی
فایل گزارش بازدید از کارخانه پاک پی بصورت word و ۵۶ صفحه فصل اول 1 معرفی محل بازدید 1 تاریخچه شرکت : ۱ فصل دوم 4 معرفی مواد اولیه و نوع محصولات و یا خدمات 4 فرآیند فرآورده های لبنی : ۴ میزان تولید شیر در جهان 4 شیر وترکیبات آن 5 خواص ظاهری شیر : ۵ سالم سازی شیرPastiurisation 6 روشهای پاستوریزاسیون شیر 6 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فراورده های شیری پروبیوتیک 8 تعاریف و اصطلاحات 8 فصل سوم 13 تشریح روند کارو فرایند تولید یا ارایه خدمات 13 خامه 13 خواص فیزیکی و شیمیایی خامه 13 انواع خامه 13 نوع دیگری از دسته بندی خامه 14 انواع طعم دهنده ها ۱۵ مصارف خامه 15 فرآیند تولید خامه 16 روش صنعتی: استفاده از دستگاه سانتریفوژ 16 پودر چربی شیر 18 عمل آوری استارتر برای ماست 21 عملکردهای استارتر 26 فاکتورهای مؤثر در عملکرد استارترها ۲۷ …
فنی و مهندسی
بازدید پاک پی,کارخانه پاک پیریالتحقیق پاک پی,کارخانه شیر پاک پی