تحقیق پرکن های حجمی یا پیستون

تحقیق پرکن های حجمی یا پیستون


فرمت ورد و قابل ویرایش تعداد صفحات : ۵۶ صفحه پرکن های حجمی یا پیستونی:برای پر کردن قوطی ها و شیشه های درب گشاد از مواد نسبتا غلیظ یا پودری، مانند رب، مربا، غذای کودک و یا پودر شیر خشک ممکن است از پرکن های پیستونی استفاده نمود که در این صورت ظروف را تک تک و یا چند ظرف را با هم پر می کنند. مکانیسم کار این پرکن بصورت یک سیلندر ویستون می باشد. هنگامی که ظرف دقیقا به محل پر کردن می رسد دریچه ی تحویل دهنده ماده ی غذایی باز شده ، دریچه ی ذخیره بسته می شود و با حرکت برگشت پیستون ، ماده ی غذایی به داخل ظرف تخلیه می شود . با حرکت بعدی پیستون دریچه ی تحویل دهنده بسته و دریچه ی ذخیره باز می شود . به این طریق پیستون برای پرکردن بعدی آماده می شود . /ماشین های دوخت:دوخت ها ضعیف ترین قسمت یک بسته می باشند و دوخت ناقص طول عمر انباری مواد غذایی را کمتر می کند. ماشین هایی که عمل دربندی، دوخت و بستن را در بسته بندی مواد غذایی انجام می دهند بسیار متنوع اند که در ذیل به مهم ترین آنها اشاره می شود.درب بندی بطری های شیشه ای: عمل درب بندی بطری های شیشه ای توسط دست و یا با ماشین های نیمه اتومات و تمام اتومات ص …

کتاب ، جزوه

پرکن های حجمی یا پیستون

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.