تغذیه در ورزشکاران استقامتی

تغذیه در ورزشکاران استقامتی


عنوان: تغذیه در ورزشکاران استقامتی قالب بندی: WORD تعداد صفحات: 20 این تحقیق در مورد ورزشکاران استقامتی می باشد و به طور کامل ، به بررسی اصول تغذیه در ورزشکاران استقامتی می پردازد. این تحقیق به دانشجویان رشته تربیت بدنی و دیگر رشته های مرتبط پیشنهاد می گردد. مقدمه امروزه تغذیه صحیح جایگاه اصلی خود را در بین برنامه های ورزشکاران پیدا کرده است و اهمیت تغذیه صحیح و مناسب و تأثیر آن در تمرینات ورزشی و مسابقات مشخص شده است. توصیه های غذایی برای ورزشکاران باید نیازهای ورزشکاران را چه در ورزشهای قدرتی و چه در ورزشهای استقامتی تأمین نماید و یک ورزشکار باید بر طبق الگوی درست مصرف مواد غذایی مناسب تمرینات خود را دنبال نماید.رژیم غذایی مناسب برای ورزشکاران صرف نظر از نوع و شدت برنامه های تمرینی باید به نسبت بیشتر از ۵۵% از کربوهیدارت، کمتر از ۳۰% از چربی و حدود ۱۲ تا ۱۵% از پروتئین تأمین شود. ۱) بهره وری از تنوع گسترده غذاهای مغذی ۲) مصرف مقادیر کافی نانها و غلات ( کامل )، سبزیجات و میوه ها ۳) مصرف غذای کم چرب، به ویژه ضعیف از چربی اشباع شده ۴) حفظ وزن منا …

علوم انسانی

ورزشکاران استقامتی , تغذیه ورزشکاران , پروتئین ورزشکاران , نکات مهم قبل از ورزش , پروتئین ورزشکاران استقامتی , ورزشکاران و استقامت , قبل از ورز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.