دانلود رایگان شیر ۱۰۵ ص

دانلود رایگان شیر ۱۰۵ ص

شیر ۱۰۵ ص

فرمت فایل: ورد – Word  
کتاب سبز – قابل ویرایش ) 
 
تعداد صفحه : ۱۰۶فهرست ۱- چکیده مطالب ۲- مقدمه ۳- شیر و اهمیت آن ۴- تولید شیر ۵- شیر شتر ۶- ترکیبات کلی شیر ۷- اجزای سازنده اصلی شیر – پروتئین – چربی – لاکتوز – ویتامین ها و نمک های معدنی ۸- انعقاد حرارتی شیر شتر – بحث و نتیجه گیری ۹- ویژگی های پروتئین های آب پنیر شیر شتر و آنخور – خلاصه – ابزار و روش ها – آماده سازی Pro های آب پنیر – کروماتوگرافی سریع مایع پروتئین -الکتروفوز – نتیجه و بحث ۱۰- تأثیر…

پزشکی

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.