دانلود رایگان پاورپوینت مقایسه اثر افزودن سه نوع پروبیوتیک (لووسل، پروتکسین، بایومین ایمبو) در شیر مصرفی بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های ماده از بدو تولد تا زمان از شیرگیری

دانلود رایگان پاورپوینت مقایسه اثر افزودن سه نوع پروبیوتیک (لووسل، پروتکسین، بایومین ایمبو) در شیر مصرفی بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های ماده از بدو تولد تا زمان از شیرگیری

پاورپوینت مقایسه اثر افزودن سه نوع پروبیوتیک (لووسل، پروتکسین، بایومین ایمبو) در شیر مصرفی بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های ماده از بدو تولد تا زمان از شیرگیری     36اسلاید پروبیوتیک ها  فراورده های میکروبی یا پروبیوتیک ها از کلمه یونانی پرو‎بیوس که در لغت به معنای حمایت از حیات است گرفته شده که در توصیف افزودنی های زنده میکروبی که به خوراک افزوده می شوند، بکار می رود. این مواد قادرند با ایجاد یک تعادل میکروبی در جمعیت فلور روده و پیشگیری از عفونت های گوارشی اثر مثبتی روی بهبود عملکرد حیوان و افزایش رشد دام و طیور داشته باشند.       از مهمترین مزایای این فراورده ها این است که پس از وارد شدن به سیستم گوارشی دام و طیور در بافتهای بدن باقی نمانده و بر خلاف آنتی بیوتیک ها هیچ گونه مقاومت میکروبی پس از مصرف آن ایجاد نمی شود.   تقسیم بندی پروبیوتیک ها   1- پروبیوتیک های باکتریایی باکتری های مورد استفاده در این فراورده بیشتر باکتری های تولید کننده اسید لاکتیک می باشند. با فعالیت این باکتری ها در روده اسید لاکتیک ت …

علوم پزشکی

دانلود رایگان, پاورپوینت مقایسه اثر افزودن سه نوع پروبیوتیک (لووسل, پروتکسین, بایومین ایمبو) در شیر مصرفی بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های ماده از ?

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.