دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی کار آموزی در شرکت غذایی پیچک (سال ۹۵)

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: ۶۲   فهرست مطالب عنوان صفحه ۱- فصل اول: آشنای کلی با مکان کارآموزی ۱ ۱-۱-تاریخچه ۲ ۲-۱-نمودار سازمانی ۴ ۳-۱-شرح مختصری از مکان کارآموزی ۵ ۲- فصل دوم:ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته کارآموزی ۶ ۱-۲- اصول و مبانی کلی حسابها ۷ ۲-۲-اصول و مبانی کلی حسابهای مالی ۷ ۳-۲- کلیات تولید ۸ ۴-۲- اصول و عوامل قیمت تمام شده ۱۰ ۵-۲- عوامل قیمت تمام شده ۱۱ ۱-۵-۲-مواد اولیه و بسته بندی اصلی ۱۲ ۲-۵-۲-سربار(هزینه های تولید) ۱۲ ۶-۲-ضایعات تولیدی ۱۴ ۷-۲-مراکز هزینه ۱۵ عنوان صفحه ۱-۷-۲-مراکز هزینه(دوایر) تولیدی ۱۵ ۲-۷-۲-مراکز هزینه (دوایر) تشکیلاتی ۱۷ ۸-۲-اصول و مبانی کلی بودجه و استانداردها ۱۸ ۹-۲-محاسبه قیمت تمام شده استاندارد تولیدات ۱۹ ۱۰-۲-اصول و مبانی کلی روشها ۲۲ ۳-فصل سوم:آزمون آموخته ها و نتایج آشنایی با شرکت صنایع غذایی پیچک ۲۳ ۱-۳-فعالیت مالی ۲۴ ۱-۱-۳-دایره دریافت و پرداخت ۲۴ ۲-۱-۳-دایره صدور اسناد و دفترداری ۲۶ ۲-۳-شرایط اجرای نظام حسابداری مالی (صنعتی) ۲۶ ۳-۳-حسابها ۲۷ ۴-۳-روشها ۲۷ ۵-۳-توضیح فرم سند حسا …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.