طرح توجیهی سفره عقد ۲۰ ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: ۱۹   فهرست ۱ ـ توصیف پرنده ۲ ـ امکان سنجی ۳ ـ جدول تجهیزات ۴ ـ اقد مجوز و مسائل قانونی ۵ ـ جدول مواد مصرفی ۶ ـ برآورد نیروی انسانی ۷ ـ سؤالات انفرادی ۸ ـ محاسبه ۹ ـ گزارش بازدید ۱۰ ـ محل تاسیس   پیشگفتار با توجه به سنتهای دیرینه مردم ایران انداختن سفره عقد از زمانهی بسیار قدیم در ایران مرسوم بوده ، البته در زمانهای قدیم با وسایل اندک و مختصر سفره عقد را تزئین می کردند ولی بعد از آن یعنی در زمان قبل انقلاب کمی پیشرفته و شیکتر تزئین نموده به طور مثال در زمان خیلی قدیم گردو ، فندق ، بادام نبات ، تخم مرغ و … را فقط در یک ظرف قرار می دادند و در کنار سفره می گذاشتند و آیینه و شمعدان را هم در طرف دیگر سفره قرار می دادند ولی کم کم که سلیقه ها زیباتر و بهتر شد این وسایل را بر روی مجسمه ها و جام ها و غیره تزئین نمودند . با توه به نظر مردم هر کدام از این وسایل تنها برای تزئین گذاشته نمی شوند بلکه برای : مثلا گردو ، بادام ، فندق و….. را برای برکت زندگی زوجین و نبات و قند را برای شیر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.