پاورپوینت اثرت اصلاح کننده های متابولیکی روی صفات لاشه و کیفیت گوشت

پاورپوینت اثرت اصلاح کننده های متابولیکی روی صفات لاشه و کیفیت گوشت


              نوع فایل power point   قابل ویرایش ۱۲ اسلاید   قسمتی از اسلایدها نرخ رشد را افزایش داده وبازده خوراک خوردن را بهبود می بخشد ولاشه کم چرب ولاغر وچاقی ناشی از چربی را کاهش می دهند بعضی اصلاح کننده های متابولیکی تاثیرات منفی قابل مشاهده ومحسوسی روی کیفیت گوشت میگذارند مخصوصا هنگامی که به مقدار توصیه شده استفاده نمی شوند. ایمپلنتهای استروئیدی آنابولیکی خیلی مؤثر وکاربردی اند  سوماتوتروپین وآگانوسیت های آزمایش شده دربهبود عملکرد رشد و لاغری لاشه خیلی مؤثرند. سطوح مختلف ویتامینE  برای بهبود رنگ گوشت سالم ماندن گوشت پس از کشتار گاو.بره ها وخوک کاملا مؤثرند. .در حقیقت جیره غذایی بامکمل ویتامینA عاملی برای مرمری گوشت در گوساله های پرواری نیست  اخته کردن سالم امیدوارکننده نشان داده است سوماتوتروپین:                        رشد نشخوارکنندگان واکنش نشان میدهد به rbST . با ارزیابی بو ومزه تاثیر …

فنی و مهندسی

پاورپوینت, اثرت اصلاح کننده های متابولیکی, روی صفات لاشه و کیفیت گوشت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.