پاورپوینت اثر فیبر جیره بر روی اسید های چرب شگمبه و  درصد چربی شیر گاو

پاورپوینت اثر فیبر جیره بر روی اسید های چرب شگمبه و  درصد چربی شیر گاو


              نوع فایل power point   قابل ویرایش ۴۰ اسلاید   قسمتی از اسلایدها منظور از الیاف خام چیست؟ الیاف یا بخش ساختمانی عبارتند از بخش های تشکیل دهنده دیواره سلول که قابلیت هضم کمی دارند و در گونه های تک معده ای قابلیت هضم ندارند اما در نشخوارکنندگان بواسطه حضور میکروارگانیسم های موجود در شکمبه که به عنوان یک شبکه تخمیر عمل می کنند قابلیت هضم از متوسط تا بالایی با توجه به کیفیت و مرغوبیت دارند. مصرف مقدار کافی الیاف و مواد خشبی برای تولید طبیعی و سلامتی گاوهای شیری ضروری است. از طرفی وجود مقادیر زیادی الیاف، DMI و در ادامه بازده میکروبی و تولید شیر را محدود می کند. پس ما به یک میزان کمینه و حداقل الیاف نیاز داریم تا سلامت حیوان، میزان و درصد چربی، مصرف ماده خشک، مصرف انرژی و تولیدشیر در حداکثر باشد. این مقدار موثر و کمینه الیاف خام قسمتی است که نشخوار، میزان عبور غذا از شکمبه، ترشح بزاق، تولید استات شکمبه ای و درصد چربی را تحریک می کند تایزینک و آلن پیشنهاد کردند که چون غلظت استات شکمبه کاهش می یابد، کاهش در چربی شیر به وس …

فنی و مهندسی

پاورپوینت, اثر فیبر جیره بر روی اسید های چرب, شگمبه و  درصد چربی شیر گاو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.