پاورپوینت اختلالات متابولیک غدد

پاورپوینت اختلالات متابولیک غدد


پاورپوینت اختلالات متابولیک غدد ۵۱اسلایدهمراه باتصویر تعدادی اسلاید به زبان انگلیسی     ( Gi ) شاخص گلیسمیک glycemic index 1-هدف پیشگیری ناگهانی افزایش قند خون بعد از صرف غذا: -شاخص گلیسمیک = یک غذا در مقایسه بامقدار هم ارزگلوکزان چقدر سطح خون را افزایش می دهد.(انجمن دیابت امریکا ADA ) مراقبت: ترکیب غذاهای نشاسته ای با غذاهای حاوی چربی و پروتئین-باعث کاهش سرعت جذب و پایین امدن شاخص گلیسمیک می شود. مواد غذایی خام ودست نخورده نسبت به موادپخته –خرد شده و پوره منجر به شاخص کمتر گلیسمیک می شود. مصرف میوه وسبزیجات تازه به جای ابمیوهبه علت فیبر بالامنجر به جذب دیرتر و… همراه کردن غذاهای حاوی قند با غذاهای دیر جذب پاسخ گلیسمیک کم می شود. با این روش –بعد از صرف غذا سطح گلوکز خون را بررسی و نتجه ان را یاد داشت کند( SMBG )         هایپر گلیسمی منجر به سندرم هایپر اسمولار نان کتو اسیدوزدیابتی( DKA ) یا    •هایپرگلیسیمیک غیرکتوزی گردد. •قند بالاباعوارض طولانی مدت شامل اختلال ماکرووسکولار(عروق مغز- عر …

علوم پزشکی

پاورپوینت اختلالات متابولیک,پاورپوینت متابولیک,پاورپوینت اختلالات متابولیک غدد

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.