پاورپوینت ارزش تغذیه ای گوشت

پاورپوینت ارزش تغذیه ای گوشت


پاورپوینت ارزش تغذیه ای گوشت تعداد اسلاید : ۲۰ اسلاید مطالب اسلایدهای ابتدایی این پاورپوینت به شرح زیر است  ارزش تغذیه ای گوشت اهمیت گوشت از دیدگاه تغذیه گوشت یکی از مهمترین منابع پروتئینی به شمار می رود غنی بودن گوشت از پروتئین ارزشمندی حاوی اسیدهای آمینه ضروری بدن- مواد معدنی و انواع ویتامین ها و نیز انرژی کافی سبب می شود تا آن را در زمره بهترین و کاملترین مواد غذایی طبقه بندی کرد. پروتئین گوشت: به طور کلی پروتئین گوشت را می توان به ۳ دسته پروتئین های میوفیبریلی، سارکوپلاسمیک و بافت پیوندی طبقه بندی کرد. پروتئین های میوفیبریلی: این پروتئین ها جمعاً حدود ۴۰ درصد از پروتئین های گوشت را تشکیل می هد. پروتئین های میوفیبریلی عبارتند: ۱ آلودگی هایی که ممکن است تا قبل از فرآوری وارد گوشت شود پروتئین های سارکوپلاسمیک جمعاً۴۰% از کل پروتئین های گوشت را تشکیل می دهد. سارکوپلاسم حاوی صدها پروتئین مختلف می باشند که شامل : ۱- میوژن B و A که جزء آلبومین ها محسوب می شوند و محلول در آبند و جمعاً ۲۰% از کل پروتئین گوشت را تشکیل می دهند. ۲- میوگلوبین Mb دو پروتئین رنگدانه ای اصلی گوشت و مسئول ر …

کتاب ، جزوه

ارزش تغذیه ای گوشت

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.