پاورپوینت تغذیه دانه های روغنی (خام و حرارت دیده) کانولا و آفتابگردان و اثرات آن ها بر پروفیل اسیدهای چرب شیر و عملکرد  شیردهی در گاوهای شیری هلشتاین

پاورپوینت تغذیه دانه های روغنی (خام و حرارت دیده) کانولا و آفتابگردان و اثرات آن ها بر پروفیل اسیدهای چرب شیر و عملکرد  شیردهی در گاوهای شیری هلشتاین


              نوع فایل power point   قابل ویرایش ۱۰۴ اسلاید   قسمتی از اسلایدها سطوح استفاده از کانولا و آفتابگردان سطح ۷/۵ درصد بدون ضرر تا ۱۵ درصد تامین بخشی از نیازهای مواد مغذی تا ۳۰ درصد آفتابگردان بدون مشکل (خراسانی-۱۹۹۱) بهترین راندمان=تامین ۱۶ درصد از انرژی متابولیسمی با دانه های روغنی (NRC) اسیدهای چرب غذا و اسیدهای چرب شیر توجه به پروفیل اسیدهای چرب خوراک تبدیل لینولنیک غذا به لینولییک شیر اسیدهای چرب گیاهی عامل افزایش UFA شیر پاسخ مثبت تغییرات چربی شیر نسبت به چربی جیره افزایش اسید لینولییک و امگا ۳ در شیر (کلی-۱۹۹۸، چیلیارد– 2003، چیلیارد– 2004 ، دیمن–2005 ، گلاسر- ۲۰۰۸ ، موآت– 2008) تیمارها و جیره های غذایی دانه کانولا رقم اوکاپی؛ دانه آفتابگردان روغنی رقم بلایزر ارسال دانه ها جهت عمل آوری به کارخانه خوراک دام دانه مطبوع (شهر صنعتی کاوه، شهرستان ساوه) روش حرارت دادن مرطوب (تیمچوک-۱۹۹۸ و رایت-۲۰۰۵) ۲۰ دقیقه در معرض حرارتی با حداقل ۹۰ درجه سانتی گراد تا ۱۳۰ درجه سانتی گراد با بخار …

فنی و مهندسی

پاورپوینت, تغذیه دانه های روغنی, (خام و حرارت دیده) کانولا و آفتابگردان و اثرات آن ها بر پروفیل اسیدهای چرب شیر و عملکرد  شیردهی در گاوهای شیر?

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.