پاورپوینت تکنولوژی بسته بندی اسپتیک

پاورپوینت تکنولوژی بسته بندی اسپتیک


مطالب اسلایدهای ابتدایی این پاورپوینت به شرح زیر است  تعداد اسلاید : ۱۱ اسلاید تکنولوژی بسته بندی اسپتیک اسپتیک Aseptic   انقلابی در فن آوری بسته بندی مواد غذایی در اوایل دهه ۱۹۵۰ ابداعی در صنعت بسته بندی رخ داد که تکامل آن در ۲۵ سال گذشته چنان تاثیر جهانی بر روی صنعت غذایی بر جای گذاشت که انجمن بین المللی مهندسین صنایع غذایی در سال ۱۹۸۹ از آن به عنوان مهمترین پیشرفت صنعت مواد غذایی در قرن بیستم نام برد. این بسته بندی که اسپتیک نام گرفته است امروزه کاربردهای فراوانی یافته است به گونه ای که از آن برای حفظ و نگهداری بسیاری از مواد غذایی از جمله شیر، انواع آبمیوه ها، آب گوجه فرنگی، انواع سوپ ها، سس، آبگوشت، انواع بستنی، چای خشک، انواع کنسروها و مواد غذایی تولید شده با سویا مورد استفاده قرار می گیرد. این فن آوری انقلابی متشکل از سه نوع ماده می باشد: مقوای با کیفیت عالی، پلی اتیلن و آلومینیوم. هر کدام از این لایه ها نقش سازنده ای را در کسب مزیت های منحصر به فرد بسته بندی اسپتیک ایفا می کنند. چند دلیل عمده وجود دارد که بسته بندی اسپتیک توسط متخصصان غذا بیشتر به عنوان بسته بندی آشا …

کتاب ، جزوه

تکنولوژی بسته بندی اسپتیک

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.