پاورپوینت مخاطرات بهداشتی گوشت و فراورده های گوشتی

پاورپوینت مخاطرات بهداشتی گوشت و فراورده های گوشتی


              نوع فایل power point   قابل ویرایش ۷۰ اسلاید   قسمتی از اسلایدها علوم بهداشتی جدید به طور کلی با دستورات مذهبی تطابق دارد. شواهدی وجود دارد که از حدود ۱۴۰۰ سال قبل خطرات آلودگی های انگلی تریشینلوز و سیستی سرکوز سلولوزه که از طریق گوشت خوک منتقل می شود شناخته شده بود. مراحل تهیه و نگهداری گوشت به نحوی است که همواره امکان آلودگی آن و انتقال عفونت به مصرف­کنندگان وجود دارد. درنتیجه گوشت هم به طور اولیه از راه آلودگی و عفونت دام زنده و هم به طور ثانویه از طریق تماس با محتویات دستگاه گوارش، خاک، آب آلوده، دست افراد، ظروف، وسایل حمل و نقل و… به عوامل بیماری­زا آلوده می­شود. پوست و پشم دام ­های کشتاری یکی از مهم­ترین منابع آلودگی لاشه هستند. زیرا طی حیات دام، در تماس مستقیم با خاک و مدفوع هستند. لیستریا منوسیتوژنز (Listeria monocytogenes) لیستریا مونوسیتوژنز یک باکتری میله­ای شکل گرم­ مثبت است که عامل بیماری لیستریوز در انسان است. لیستریا مونوسیتوژنز بر خلاف اکثر میکروارگانیسم­های بیما …

فنی و مهندسی

پاورپوینت, مخاطرات بهداشتی گوشت, و فراورده های گوشتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.