گزارش کارآموزی در کارخانه روغن نباتی

گزارش کارآموزی در کارخانه روغن نباتی

گزارش کارآموزی در کارخانه روغن نباتی


شامل ۱۹ صفحه   دارای شماره اسلاید دارای تصویر و آزمون های میکروبی و شیمیایی   در قالب word که قابلیت ویرایش و اضافه کردن مطالب دلخواه شما را نیز دارد.   قسمتی از این گزارش کار را در زیر مشاهده میکنید   مقدمه روغن ها و چربی ها از زمان های بسیار دور یکی از اجزای اصلی و مهم تشکیل دهنده غذای انسان بوده که یک گرم آن حدود ۲/۹ کیلوکالری انرژی در بدن تولید می کند. همچنین غذای طبخ شده و چربی مزه و طعم مطلوبی را در بر دارد. یک فرد در کشورهای صنعتی در طول عمر خودش در حدود ۳ تن روغن و چربی مصرف می کند که بیش از نصف این مقدار به صورت روغن یا چربی غیر قابل رؤیت مانند پنیر، سوسیس و کالباس و گوشت و نظیر اینها می باشد  اما در کشور های در حال توسعه مصرف چربی و روغن کمتر از مقدار پیشنهاد شده توسط WHOاست. از ۱۳۴۰ تا کنون مصرف سرانه روغن و چربی در جمهوری اسلامی ایران افزایش یافته و در سال ۱۳۷۹ میزان مصرف سرانه چربی وروغن یک ایرانی به ۵/۱۴کیلوگرم رسیده است. فصل اول این مقاله راجع به آشنایی کلی با مکان کارخانه و محصولات جانبی آن و سال تاُسیس و…می باشد. به طور کلی هد …

گزارش کارآموزی در کارخانه روغن نباتی


شامل ۱۹ صفحه   دارای شماره اسلاید دارای تصویر و آزمون های میکروبی و شیمیایی   در قالب word که قابلیت ویرایش و اضافه کردن مطالب دلخواه شما را نیز دارد.   قسمتی از این گزارش کار را در زیر مشاهده میکنید   مقدمه روغن ها و چربی ها از زمان های بسیار دور یکی از اجزای اصلی و مهم تشکیل دهنده غذای انسان بوده که یک گرم آن حدود ۲/۹ کیلوکالری انرژی در بدن تولید می کند. همچنین غذای طبخ شده و چربی مزه و طعم مطلوبی را در بر دارد. یک فرد در کشورهای صنعتی در طول عمر خودش در حدود ۳ تن روغن و چربی مصرف می کند که بیش از نصف این مقدار به صورت روغن یا چربی غیر قابل رؤیت مانند پنیر، سوسیس و کالباس و گوشت و نظیر اینها می باشد  اما در کشور های در حال توسعه مصرف چربی و روغن کمتر از مقدار پیشنهاد شده توسط WHOاست. از ۱۳۴۰ تا کنون مصرف سرانه روغن و چربی در جمهوری اسلامی ایران افزایش یافته و در سال ۱۳۷۹ میزان مصرف سرانه چربی وروغن یک ایرانی به ۵/۱۴کیلوگرم رسیده است. فصل اول این مقاله راجع به آشنایی کلی با مکان کارخانه و محصولات جانبی آن و سال تاُسیس و…می باشد. به طور کلی هد …

گزارش کارآموزی در کارخانه روغن نباتی


شامل ۱۹ صفحه   دارای شماره اسلاید دارای تصویر و آزمون های میکروبی و شیمیایی   در قالب word که قابلیت ویرایش و اضافه کردن مطالب دلخواه شما را نیز دارد.   قسمتی از این گزارش کار را در زیر مشاهده میکنید   مقدمه روغن ها و چربی ها از زمان های بسیار دور یکی از اجزای اصلی و مهم تشکیل دهنده غذای انسان بوده که یک گرم آن حدود ۲/۹ کیلوکالری انرژی در بدن تولید می کند. همچنین غذای طبخ شده و چربی مزه و طعم مطلوبی را در بر دارد. یک فرد در کشورهای صنعتی در طول عمر خودش در حدود ۳ تن روغن و چربی مصرف می کند که بیش از نصف این مقدار به صورت روغن یا چربی غیر قابل رؤیت مانند پنیر، سوسیس و کالباس و گوشت و نظیر اینها می باشد  اما در کشور های در حال توسعه مصرف چربی و روغن کمتر از مقدار پیشنهاد شده توسط WHOاست. از ۱۳۴۰ تا کنون مصرف سرانه روغن و چربی در جمهوری اسلامی ایران افزایش یافته و در سال ۱۳۷۹ میزان مصرف سرانه چربی وروغن یک ایرانی به ۵/۱۴کیلوگرم رسیده است. فصل اول این مقاله راجع به آشنایی کلی با مکان کارخانه و محصولات جانبی آن و سال تاُسیس و…می باشد. به طور کلی هد …

فنی و مهندسی

گزارش کار , روغن نباتی , گزارش کار

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.