گیاه چغندرقند

گیاه چغندرقند

گیاه چغندرقند

گیاه چغندرقند

مقدمه
چغندرگیاهی دو ساله است وچغندر قند کنونی از یک تیپ وحشی حاصل شده که در ابتدا درصد قند آن کم و حدود ۵ تا ۶و حداکثر ۸ درصد بود که پس از هیبریداسیون های مکرر مقدار قند ریشه آن به ۱۸ تا ۲۰درصد افزایش یافته است. این قند به صورت ساکارز می باشد. این گیاه دارای ریشه ایمخروطی شکل است که طول آن در تیپ های مختلف از ۲۰ تا ۵۰ سانتی متر تغییر می کند. پوست ریشه به رنگ خاکستری و یا سفید معمولاً زبر و ناصاف است قسمت داخل آن که گوشتریشه نام دارد و محل ذخیره قند است…

کشاورزی و منابع طبیعی

گیاه چغندرقند,کشاورزی ودامپروری,دانشجو,تحقیق,مقاله,دانش آموز

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.