تحقیق درباره آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور و آبزیان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: ۴۹   آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور و آبزیان ویژگیهای آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور آبزیان مقدمه آرد استخوان یکی از منابع تامین کلسیم و فسفر در تغذیه دام و طیور و آبزیان است . نظر به اینکه آرد استخوان در داخل کشور تولید میشود لذا با توجه به اهمیت تغذیه ای و بهداشتی که دارد تجدید نظر در استاندارد آن ضروری می نمود. اگر آرد استخوان بروش پخت تهیه شود اصطلاحأ آن را آرد استخوان ۱ و اگر درکوره و بروش سوزاندن تهیه گردد آن را خاکستر استخوان ۲ می نامند. ۱- هدف هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگیهای فیزیکی ، شیمیایی و میکروبی ، بسته‏بندی ، نشانه‏گذاری و روشهای آزمون آرد و خاکستر استخوان که به طور صنعتی تولید می‏شود است . ۲ – دامنه کاربرد این استاندارد مربوط به آرد خاکستر استخوان است و بعنوان مکمل کلسیم و فسفر در تغذیه دام و طیور و آبزیان مصرف شده کاربرد دارد. یادآوری چون احتمال انتقال بیماری جنون گاوی از طریق مصرف آرد استخوان (پخته ) در نشخوارکنندگان می‏رود بنابراین توصیه می& …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.