دانلود رایگان پاستوریزه

دانلود رایگان پاستوریزه

پاستوریزه

فرمت فایل: ورد – Word  
کتاب سبز – قابل ویرایش ) 
 
تعداد صفحه : ۴پاستوریزه پاستوریزه کردن فرایندی است که در طی آن رشد میکرب ها در غذا آهسته می‌شود. این نام به افتخار ابداع کننده این روش، شیمیدان و میکروبیولوژیست فرانسوی، لویی پاستور نامگذاری شد. پاستوریزه کردن، فرایندی است که طی آن مواد غذایی را حرارت می دهند تا میکروب های موجود در آنها همچون باکتری، ویروس، پروتوزوآ، کپک و… کشته شوند. پس از آنکه لوئی پاستور، دانشمند فرانسوی…

عمران

دانلود رایگان,

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.